Na „Labinskom klizalištu“ u subotu - PLES NA LEDU

Na „Labinskom klizalištu“ u subotu - PLES NA LEDU

24.12.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Ove subote na klizalištu u blagdanskom šatoru  kraj Osnovne škole Matija Vlačić očekuje vas još jedna ledena čarolija, ples na ledu. Radio Labin  poziva sve nadarene i manje nadarene plesače, klizače i one koji se žele okušati u plesnim čarolijama  da se okušaju u plesu, pojedinačno i u parovima.

Pokažite sve ono što se proteklih dana klizajući naučili. Veliki spektakl, ples na ledu, organiziramo u subotu od 14 sati.

Plesat će se  dvije minute, glazbu će natjecatelji  odabrati sami ili ćemo im je mi odabrati. Kvalificirani ocjenjivački sud Radio Labina i naših prijatelja natjecatelje će ocjenjivati za umjetnički dojam. I sve to naravno izravno će prenositi Radio Labin, a o  piruetama, akslovima, haljinicama, govorit će Silvana Fable koja će se na dva sata preobraziti u nenadmašnu Milku Babović. Nakon hokeja po prvi put u Labinu ples na ledu, samo uz Radio Labin. Najbolji će biti nagrađeni vrijednim poklonima. Ples na ledu, jedinstvena manifestacija i zajamčeno dobra zabava samo uz Radio Labin.

ples led klizalište labin