Na kickboxing Prvenstvu Hrvatske u pointfightingu i fullcontactu za kadete i seniore 8 medalja Labinjanima - Marino Faraguna prvak

Na kickboxing Prvenstvu Hrvatske u pointfightingu i fullcontactu za kadete i seniore 8 medalja Labinjanima - Marino Faraguna prvak

14.3.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest  s kickboxing Prvenstva Hrvatske u pointfightingu za mlađe kadete i seniore, te prvenstvo Hrvatske u fullcontactu za juniore i seniore održanom u Osijeku, 12.03.2016. Marino Faraguna  prvak Hrvatske. Labinjanima 8 medalja.

  

U subotu je u Osijeku , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba „Sveti duh" , održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu za seniore i mlađe kadete. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 39 kickboxing kluba sa 198 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 8 medalji i od kojih jedno zlato, 3 srebra i 4 bronce.

 

Na Prvenstvu Hrvatske u pointfightingu  za seniore Marino  Faraguna  je u kategoriji  do  69  kilograma ponovio uspjeh od prošle godine osvajanjem   prvog  mjesta i zlatne medalje  i time postao  prvak Hrvatske za 2016. godinu. Ovo je Marinu deveta titula prvaka Hrvatske. Četiri ima kao senior, tri kao junior i dvije kao stariji kadet. Seniorsko srebro ima Leonardo Topčagić u kategoriji do 84 kilograma, a Roko Brenković u kategoriji do 74 kilograma i  David Samarđić u kategoriji plus 94 kilograma imaju broncu.

 

I mlađi kadeti su bili uspješniji u odnosu na  prošlu godinu kada su se vratili kući sa jednom medaljom, sada se vraćaju sa 4.

 

Srebro su osvojili Manuela Malinarić u kategoriji do 28 kilograma, kao i Noel Kudić u kategoriji plus 47 kilograma, dok se broncom mogu pohvaliti David Malinarić u kategoriji do 28 kilograma i Adrian Tursunović  u kategoriji do 37 kilograma.

 

 Iako su ostali bez medalja dobar nastup  su imali  i Alan Tursunović, Marin Bašić,  Filip Bašić i Aleksander Glavičić. Šteta za Alana Tursunovića koji je poražen zlatnim bodom nakon produžetka, od šampiona koji je svoje borbe rješavao prije isteka vremena. Inače Alan je svog protivnika pobijedio prošlog mjeseca na Europskom kupu.

 

 

 

 

PR

 

 

marino faraguna kickboxing fullcontact roko brenković leonardo topčagić borilački sportovi kbk budokai labin