Monika Derosi predsjednica podružnice Svete Nedelje Istarskih demokrata

Monika Derosi predsjednica podružnice Svete Nedelje Istarskih demokrata

16.2.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Monika Derosi prva je predsjednica podružnice Istarskih demokrata Svete Nedelje. Na osnivačkoj skupštini održanoj jučer za potpredsjednika je izabran Eđidio Miletić, tajnicu Franka Sušić Belušić, a članovi predsjedništva još su Mario Blečić, Mladen Ružić, Ilario Višković i Dino Černjul.

Na osnivačkoj skupštini predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin osvrnuo se na rođendanski Sabor IDS-a na kojem je njegov predsjednik Boris Miletić kazao kako je Istra tolerantnija od drugih sredina u Hrvatskoj. Kajin međutim smatra: (ton – Damir Kajin). Govorio je on i o medijskim slobodama u Istri: (ton – Damir Kajin 1).  

Pozvao je predsjednik Istarskih demokrata građane Labinštine da izađu na savjetodavni referendum o termoelektrani Plomin 3 na ugljen: (ton – Damir Kajin 2). O najavljenom savjetodavnom referendumu govorio je i tajnik Istarskih demokrata Branko Ružić kazavši kako je referendum trenutačno goruća tema na Labinštini: (ton – Branko Ružić).

Nakon izbora za predsjednicu Monika Derosi je zahvaljujući se na povjerenju kazala i zašto se uključila u politiku odnosno Istarske demokrate: (ton – Monika Derosi). Osnivačkoj skupštini podružnice Istarskih demokrata, nazočni su bili i IDS-ovci Svete Nedelje.

 

Fotografija Radio Labin

 

 

monika derosi istarski demokrati izbori izbori 2015 branko ružić politika politikanstvo