MOJA ULICA, MOJA EKIPA 2018.: NEIZVJESNOST NA STARTU Samsonu i Dalili rulet sedmeraca, Tango Rave PIZZERIA NAPOLI u šesnaestini finala!

MOJA ULICA, MOJA EKIPA 2018.: NEIZVJESNOST NA STARTU Samsonu i Dalili rulet sedmeraca, Tango Rave PIZZERIA NAPOLI u šesnaestini finala!

15.12.2018. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Fuflandersi su 27 sekundi prije kraja susreta kapitalizirali čovjeka više na parketu i poravnali, ali nada u prolazak u drugo kolo bila je varljiva, jer se na ruletu sedmeraca sreća osmjehnula njihovim protivnicima

Osmi natjecateljski dan na malonogometnom turnira "Moja ulica, moja ekipa 2018 – Suzuki Motortech" otvorio je neizvjestan ogled u kojem su se Samsonu i Dalili suprotstavili Fuflandersi CB Lesa. Nije se tako činilo kad su Vanja Ruba i Kristijan Bandalo doveli u vodstvo "kosijanera i njegovu dragu", no pogodak Damira Kazalca iz slobodnog udarca u smiraj prvog dijela vratio je neizvjesnost, a prava uzbuđenja stigla su u posljednjoj minuti susreta. Ostalo je da se igra 46 sekundi do kraja kad su Fuflandersi protivničkom nepromišljenošću dobili čovjeka više na parketu, što je 19 sekundi kasnije kapitalizirao Luka Paulinić. No, nada u prolazak u drugo kolo bila je varljiva, jer se na ruletu sedmeraca sreća osmjehnula Samsonu potpomognutom Dalilom.

Zvižduci iz gledališta

Nakon žene u imenu ekipe, na red su došle i prave pripadnice nježnijeg spola, ŽNK Istra 1961 kojoj je ždrijeb za protivnika dodijelio Pješčanu uvalu. Prvi dio susreta, okončan rezultatom 4:0, protekao je u nimalo džentlmenskom tonu, što je u nekoliko navrata izazvalo salve zvižduka iz gledališta usmjerene prema haklerima iz Pješčane. "Zašto oni ovako jako pucaju, a mi smo tako male?", pitale su se i nogometašice, a u pauzi je i zapisnički stol zazivao uviđavnost. Sve je to skupa palo na plodno tlo te je u nastavku susret poprimio prijateljsku notu, uz koju su i djevojke uspjele postići četiri pogotka.

Četiri je pogotka postigao i Tango Rave PIZZERIA NAPOLI, što je bilo više nego dovoljno da Las Vegas pošalje u ropotarnicu povijesti. Mladi "kockari" su se trudili, ali sve je jučer bilo na protivničkoj strani, od iskustva do igračke kvalitete i to se na kraju pretočilo u prolazak Tango Ravea PIZZERIA NAPOLI u drugo kolo koje im za protivnika donosi najraspucaniju ekipu dosadašnjeg tijeka turnira, Neko iz mase. Finalisti "Ulice" iz 2015. godine prve su dvije prepreke apsolvirali s 14 postignutih i niti jednim primljenim pogotkom te pokazali kako će svima biti težak zalogaj. (Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Tango Rave PIZZERIA NAPOLI u šesnaestini finala

Već u ponedjeljak ekipa iz Labina satkana od igrača NK Rapca i NK Cementa igra protiv finalista iz 2015. godine ekipe Netko iz mase utakmicu koju pobjednika vodi u osminu, a vrlo vjerojatno potom i u četvrtinu finala turnira u Puli. Utakmica se igra u 21 sat u Sportskoj dvorani Mate Parlov.pizzeria napoli tango rave nogomet mali nogomet mate parlov turnir netko iz mase nk rabac nk cement nk raša rekreacija zabava sport šesnaestina finala četvrtfinale osnima finala NK Istra Las Vegas Stolarija Pinjola Pula Istra