Prvi maj M - Prvi maj

Mo''Funk & Asta Nova live @ Design Caffe, Labin 06.12.2014.

Mo''Funk & Asta Nova live @ Design Caffe, Labin 06.12.2014.

6.12.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Mo''Funk & Asta Nova po treći će se put predstaviti publici u Labinu svojim live setom. Prvi puta odsvirali su svoj live na eventu RAVEnaLED, a drugi puta svirali su u Design Caffeu. Mo''Funk iza sebe ima album Connect The Thoughts kojeg možete preslušati/kupiti na Beatportu. Party započinje u 21 sat. 

 

 

 

 

Info o artistima:

Goran Jurić i Mario Dropulić aka Mo''Funk & Asta Nova, dvojac je iz Labina koji su se nakon dugogodišnjeg iskustva u elektronskoj glazbi odlučili udružiti u novi projekt koji spaja produkciju i dj-ing, odnosno svirku uživo. Plod njihove suradnje u zadnje dvije godine je Live act koji spaja sva njihova prijašnja iskustva i znanje o glazbi u nesto novo i uzbudljivo kako njima, tako i publici. Žanrovski neopterečeni i otvoreni za eksperimentiranje, njihov zvuk bi se mogao opisati kao tech house i techno sa naglaskom na funky groove što rezultira energičnim nastupom i visokim vibracijama na plesnom podiju.

 

www.soundcloud.com/mo funk

www.beatport.com/artist/asta nova

www.facebook.com/mo funk producer

www.soundcloud.com/mo funk & asta nova - levitation

 

Info o eventu:

live set Asta Nova Mo Funk album RAVEnaLED funky groove Design caffe labin Zelenice centar party elektronska glazba dj producenti Connect The Thoughts