MNK Potpićan 98 A.B.S. ostao i bez drugog trenera - Žarko Martedić podnio ostavku

MNK Potpićan 98 A.B.S. ostao i bez drugog trenera - Žarko Martedić podnio ostavku

11.1.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Aktualni malonogometni prvak Hrvatske MNK Potpićan 98 A.B.S. ostao je i bez drugog trenera u ovogodišnjoj natjecateljskoj sezoni. Nakon iznenadnog odlaska trenera Peruška početkom ovogodišnjeg natjecanja, u petak je, nakon neodlučenog rezultata u domaćoj utakmici protiv MNK INERO, ostavku podnio i Žarko Martedić.

Nakon nekoliko dana razgovora sa istim, on je i dalje ostao pri svojoj odluci, a koju obrazlaže lošijim rezultatima od očekivanog. Ujedno se nada, da će taj njegov potez rezultirati pozitivnim šokom kod momčadi. Na oproštajnoj je večeri trener Martedić zaželio svom novom nasljedniku puno sreće i uspjeha, zaželjevši mu ulazak u polufinale Kupa Hrvatske i polufinale prvenstva Hrvatske kao primarni ovogodišnji cilj postavljen pred momčad.

 
Uprava MNK Potpićan 98 A.B.S u konačnici je, prihvativši Martedićevu ostavku, zahvalila istome na svemu učinjenom te se dala u potragu za novim trenerom kluba, čije će ime biti poznato za najkasnije desetak dana, tj. prije početka drugog dijela natjecanja.
 
Ovoga tjedna potpićancima ostaje odraditi utakmicu Kupa Hrvatske u Petrinji protiv domaće Petrinjčice, kao i gostovanje posljednjeg kola prvog dijela prvenstva koje se igra petak u Osijeku protiv domaće Skripte.

 

MNK POTPIĆAN 98 A.B.S.

 

ostavka MNK potpićan 98 mnk potpićan 98 abs mali nogomet I HMNL trener žarko martedić