Mladi tenisači i tenisačice TK Rabac uspješni na natjecanju u Rijeci

Mladi tenisači i tenisačice TK Rabac uspješni na natjecanju u Rijeci

8.5.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog vikenda je u Rijeci na teniskim terenima TK Kvarner održano OP Kvarnera za dječake i djevojčice do 10 godina na kojem su nastupili i naši mladi tenisači-ice iz TK Rabac,

U konkurenciji 24 djevojčice fantastično 2.mjesto osvojila je devetogodišnja Viktoria Hrvatin izgubivši u finalu zlatne skupine u infarktnoj završnici od Ruskinje Maše Mikriukove tijesno u tie-breaku 3/4(7:9). Ani Čupić je ostvarila plasman u četvrtfinale zlatne skupine gdje je isto tako tijesno poražena od spomenute Ruskinje 3:4 nakon propuštenog vodstva 3:0. Još kod cura nastupila je i Una Vuletović koja je ostvarila plasman u srebrnu skupinu.

U konkurenciji 18 dječaka na svom prvom turniru ove godine nastupio je Nino Glavičić koji je osvojio i2.mjesto u svojoj kvalifikacijskoj grupi i ostvario plasman u srebrnu skupinu gdje je zauzeo 5.mjesto.

Nakon 4 odigrana turnira iz kalendara HTS-a regije Istre i Primorja Viktoria Hrvatin drži sjajno 2.mjesto, dok je Ani Čupić na 5.mjestu.

Sljedeći po redu je OP Opatije do 10 godina 19.05., ali prije toga već naredni vikend mlade tenisače Rapca očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske do 12 godina koje se održava u Varaždinu.


TK Rabac

Foto: TK Rabac Facebook

tk rabac tenis OP kvarnera viktoria hrvatin ani čupić una vuletović nino glavičić viktoria hrvatin