Mladi nogometaši Rudara sudjelovali na velikom međunarodnom turniru u Sarajevu

Mladi nogometaši Rudara sudjelovali na velikom međunarodnom turniru u Sarajevu

15.1.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Mladi nogometaši Rudara, oni rođeni 2007. godine, sinoć su se u kasnim satima vratili s velikog međunarodnog turnira “Šampion Junior Kup” u Sarajevu. Natjecateljski, nije to bio uspješan pohod, ali osim u nemogućnosti igranja nekoliko važnih karika tog godišta, razloge za to treba tražiti i u ždrijebu koji je Rudarovim selekcijama suprotstavio momčadi iz znatno većih sredina poput sarajevskih Bambinosa i Novog Grada, podgoričke Future, zagrebačkih momčadi Kustošiju, Rugvicu i Akademiju Šimić, a i veliki mostarski Velež. Na kraju su pobjeda i remi u osam utakmica bili dovoljni za dobro raspoloženje koje je vladalo među igračima i stručnom stožeru.

Sa sedamnaestoricom igrača putovala su i četiri trenera: Mauricio Kožljan, Alen Rašuo, Dean Načinović i Elvis Uravić, a u “pratnji” našao se i dvocifren broj roditelja. Sve u svemu, mladim Kovarima ostati će nezaboravno iskustvo igranja na toliko velikom turniru, a posebno su oduševljeni bili bazenom, prekrasnim Vrelom Bosne i rođendanskom tortom koji su za iznenađenje dobili, obzirom da su dva igrača slavila rođendan tijekom ta četiri dana.

Na samom kraju, prije objave fotogalerije, treba naglasiti kako se NK Rudar izrazito ponosi uzornim ponašanjem svih igrača. Pohvale koje su treneri primili od organizatora i vlasnika hotela ogroman su motiv svima koji rade s “klincima” u klubu.

 

NK Rudar

nogomet nk rudar sport sarajevo turnir