Milivoj Crvak u ponovnom izboru u zvanje promoviran u zvanje nastavnika-savjetnika

Milivoj Crvak u ponovnom izboru u zvanje promoviran u zvanje nastavnika-savjetnika

16.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

9. lipnja 2017. održana je svečanost dodjele Rješenja o napredovanju ili ponovnom izboru u zvanje mentora ili savjetnika nastavnicima strukovnih predmeta. Svečanost se održala u Hotelu Antunović u sklopu projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“.
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već tradicionalno organizira ovu svečanost sa svrhom slavljenja i priznavanja uloženoga truda strukovnih nastavnika koji su prešli onu „dodatnu milju“ u svojemu profesionalnome razvoju. Ukupno je 155 nastavnika strukovnih predmeta napredovalo ili je ponovno izabrano u zvanje, a Rješenja su uručili mr. sc. Hrvoje Šlezak, državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, i Mile Živčić, ravnatelj Agencije.
Velik broj nastavnika koji su napredovali pokazao je da, unatoč "vremenu izazova i kontroverzije", s kojima se susrećemo u našem obrazovnome sustavu, naše strukovne škole i dalje imaju kadar koji neumorno radi na razvoju i unaprjeđenju strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, što Agencija prepoznaje i iznimno cijeni. Na svečanu promociju pozvan je i Milivoj Crvak, nastavnik elektrotehničke skupine predmeta u Srednjoj školi Mate Blažine, te pošto je prije pet godina bio promoviran u zvanje mentora ove je godine kod ponovnog izbora promoviran u nastavnika-savjetnika.
"Tijekom proteklog razdoblja sudjeluje u organizaciji i provedbi školskih, županijskih/međužupanijskih natjecanja iz osnova elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici te kao mentor učenicima sudjeluje na navedenom županijskom i državnom natjecanju. Mentor je učeniku koji je osvojio treće mjesto na Državnom natjecanju iz Osnova elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici te učenicima koji sudjeluju u izvannastavnim školskim projektima. Voditelj je grupe elektrotehničara. Mentor pripravnicima Škole do stručnog ispita te je održao predavanje na međunarodnom stručno-znanstvenom skupu (6. Hrvatski susret kvalitetnih škola). Objavio je stručni članak „Učenje na zabavan način“ te brošuru koja doprinosi unapređivanju odgojno-obrazovnog procesa u nastavi nastavnih predmeta iz elektrotehnike. U nastavi primjenjuje suvremene metode poučavanja."
(Isječak iz Izvješća o provedenom stručno-pedagoškom radu od strane nadležne više savjetnice, gđe Vesne Anđelić, iz ASOO-a)

 

ssmb.hr

 

 

 

milivoj crvak napredovanje obrazovanje srednja škola mate blažina karijere