Mešunarodno kickboxing natjecanje „Slunj-2017.“: Labinjanima 12 medalja i 2 trofeja za najuspješnijeg natjecatelja

Mešunarodno kickboxing natjecanje „Slunj-2017.“: Labinjanima  12  medalja i 2 trofeja za najuspješnijeg natjecatelja

9.10.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i  kickboxing  kluba „Tigar Slunj",  nastupilo je 22  klubova iz  Bosne i Hercegovine i Hrvatske  sa 150 natjecatelja.

Labinski kickboxing  klub se vratio kući sa  dva  trofeja za najuspješnijeg pojedinca i  12  medalji od kojih  :  6 zlatne,  4 srebrne  i  dvije brončane.

Labinski  natjecatelji nastupali su u disciplini pointfightinga i  dobro su odradili ovo natjecanje na kojem je najviše zablistala djevojčice Laura Batelić do 22 kilograma i Victoria Pekas plus 32 kilograma te dječak Adrian Tursunović plus 32 kilograma osvajanjem prvih mjesta i zlatne medalje a Laura Batelić  proglašena najuspješnijom djevojčicom za što je nagrađena posebnim trofejom.

 Standardno uspješni Alan Tursunović kod mlađih kadeta u kategoriji do 47 kilograma i Marino Faraguna kod seniora pridružili su se svojim mladim kolegama osvajanjem prvih mjesta, a Marino je proglašen najuspješnijim seniorom.

Filip Bašić kod dječaka plus 32  kilograma, David Malinarić  kod dječaka   do 28 kilograma, Alan Tursunović kod starijih kadeta do 47 kilograma, Roko Brenković kod seniora do 74 kilograma imaju srebro.

Marin Bašić kod mlađih kadeta do 42 kilograma i  Roko  Brenković  kod juniora do 69 kilograma   imaju broncu.

 

 

alan tursunović kbk budokai labin kickboxing