Stampar M - Stampar

ME GUSTA 2020 - IT'S TIME FOR SOME FUTSAL!!!

ME GUSTA 2020 - IT'S TIME FOR SOME FUTSAL!!!

9.7.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U utorak su u caffe baru ME GUSTA, izvučene skupine za malonogometni turnir ME GUSTA 2020!

Iako ima dosta nepoznatih ekipa, pokušati ćemo procijeniti favorite za četvrtfinale. Ne zaboravite, u četvrtfinale idu POBJEDNICI SKUPINA I DVIJE NAJBOLJE DRUGOPLASIRANE EKIPE!

Odmah upada u oko skupina A gdje se sastaju prošlogodišnji finalisti Zimske lige, Harlem Trumić i C.B. Jeanette. Harlem klinci će pokušati pomrsiti račune favoritima, ali blago rečeno, nisu imali sreće u ždrijebu. Sličnu situaciju imamo u skupini E gdje se sastaju pobjednici Ulice i pazinske lige (Maling i Ulja Komarija), dok je Polet u poziciji autsajdera.

Lagan posao trebali bi imati Plavi Put i SFC Cabahia u svojim skupinama B i D jer su izraziti favoriti barem po imenu, dok će najizjednačenije biti u skupinama C (stari znanci Santa Domenica i Alter Ego plus mladi dečki iz Bitanga i princeza) i F gdje su Okići, Fažana i relativno nepoznati labinskoj publici, Kempes Roy Bar. U ove 3 ekipe igraju uglavnom vrsni igrači van područja Labinštine, tako da će sigurno biti vatreno.

Odmah nakon završetka skupina u petak navečer, izvlače se parovi četvrtfinala. Jedino što je unaprijed određeno je da dvije najbolje drugoplasirane ekipe ne mogu igrati međusobno, a ostalo je sve otvoreno.

Kod određivanja poretka, najprije se gledaju bodovi, pa ukupna gol razlika, pa broj postignutih pogodaka. Isto se gleda kod poretka drugoplasiranih.

Ako u skupini dvije ekipe budu po svemu izjednačene, pucati će se kazneni udarci za višu poziciju, dok će se u poretku drugoplasiranih u tom slučaju morati ždrijebati, pošto nisu sve ekipe prisutne.

Utakmice počinju svakog dana od 19:00 i traju do 01:00! U subotu su na rasporedu četvrtfinala, polufinala, te finale i utakmica za 3. mjesto.
VAŽNO!
Zbog velike mogućnosti da u skupinama sa 3 ekipe bude puno slučajeva sa istim brojem bodova i gol razlikom, organizator je odlučio da će se nakon svakog neriješenog rezultata u skupini, izvoditi po jedan kazneni udarac (isti igrač do promašaja), kako bi jedna ekipa stekla određenu prednost. Ta prednost će se gledati samo u slučaju identičnog broja bodova i gol razlike.
Dakle, u slučaju istog broja bodova nakon 3 utakmice, gleda se slijedeće:
- Ukupna gol razlika
- Broj postignutih golova
- Prednost ostvarena putem kaznenih udaraca.


Nagradni fond izgleda ovako:

1. mjesto - 8.000,00 kn

2. mjesto - 4.000,00 kn

3. mjesto - 2.000,00 kn

4. mjesto - besplatna kotizacija slijedeće godine


Ne zaboravimo bogatu gastro ponudu caffe bara ME GUSTA! Hrana i piće po jako popularnim cijenama!!!

me gusta turnir futsal mali nogomet matija vlačić nagrade veterani seniori klinci beton trava ekipe skupine izvlačenje raspored petak subota nedjelja vikend oš matije vlačića igralište mika