Maturalnom zabavom 111 maturanata obilježilo završetak srednjoškolskog obrazovanja

Maturalnom zabavom 111 maturanata obilježilo završetak srednjoškolskog obrazovanja

23.3.2024. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Dana 22. ožujka 2024. u hotelu Mimosa (Maslinica) u Rapcu održana je Maturalna zabava generacije maturanata 2023./2024 Srednje škole Mate Blažine Labin kojom je 111 maturanata obilježilo završetak svoga srednjoškolskog obrazovanja.

Maturanti su u svom govoru zahvalili roditeljima, svojoj obitelji i prijateljima, ravnatelju, profesorima te svim djelatnicima Škole kao i svim sponzorima koji su im omogućili da svečano obilježe maturalnu zabavu. Maturanti su posebne zahvale uputili i ljubaznom osoblju Maslinice d.o.o i hotela Mimosa na trudu i strpljenju u organizaciji.

Prisutne je zabavljao Night Express i D. J. Kriza, a trenutke je ovjekovječio Foto Festival i Frame14. Za dekoraciju pobrinuli su se LaLa Land i Pir & Hir Decor, a program su vodili Bruno Falco i Leonarda Bubić.

Ravnatelj Đani Žufić zaželio je maturantima:

Prevladali ste jednu prekretnicu na putu zvanom život. Nadam se da će vas daljnji put voditi do uspjeha. Kada postignete uspjeh, ne zaboravite ga podijeliti sa svojim najdražima jer, znajte, uspjeh se množi dijeljenjem. Vjerujem da će vam žeđ za znanjem, odlučnost i želja za samoostvarenjem  pomoći da postanete uspješni i dobri ljudi. Neki će na ovom raskrižju života krenuti smjerom studija, a drugi rada. Jednima i drugima želim puno uspjeha i sreće.


ssmb.hr


maturanti obrazovanje maturalna zabava