Matematičari Labinštine na županijskom natjecanju

Matematičari Labinštine na županijskom natjecanju

17.2.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Pred kraj mjeseca, 27. veljače u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile u Pazinu održat će se županijsko natjecanje u matematici. Među brojnim matematičarima naći će se i najbolji sa školskih natjecanja održanim u osnovnim školama Labinštine. U konkurenciji učenika 4. razreda osnovne škole bit će i Matea Hrelja iz Osnovne škole Matija Vlačić, koja je na školskim natjecanjima osvojila najviše, maksimalnih 50 bodova. Karlo Strel, 4.razred, PŠ Vinez, OS Ivo Lola Ribar

U Pazin će i Toni Vojić iz Osnovne škole Vitomir Širola Pajo Nedešćina, Vito Rocco iz Matije Vlačića, Mihael Petrović iz Područne škole Vozilići Osnovne škole Ivo Lola Ribar i Marijana Fable iz Osnovne škole Matije Vlačića. Od petih razreda na županijskom će natjecanju sudjelovati Nino Basanić iz Osnovne škole Ivo Lola Ribar, od šestih Petar Dundara iz iste škole, Lucia Demarin iz Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Čepić te Mateo Dobrić iz Ribara.

Od sedmih razreda pravo sudjelovanja na Županijskom natjecanju izborili su Martin Šverko iz Osnovne škole Ivo Lola Ribar i njegov kolega Aleksandar Parenta. Među najboljim matematičarima osmih razreda su i Marko Damjanić i Noela Baća iz Osnovne škole Ivo Lola Ribar i Karlo Frankola iz Osnovne škole Ivan Batelić Raša.

 

 

Ispravljeno: 18.2.2015.

 

 

 

matematika matematičari natjecanja obrazovanje matea hrelja toni vojić vito rocco