Martinski: Pijan i ljut 22- godišnjak iz Sv. Nedelje razbijao po kafiću

Martinski: Pijan i ljut 22- godišnjak iz Sv. Nedelje razbijao po kafiću

19.3.2013. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Radi prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, labinska je policija prijavila 22-godišnjaka s područja Svete Nedelje i 41-godišnjakinju iz Labina.

Naime, policija je 18. ožujka oko 1,40 sati zaprimila dojavu da u ugostiteljskom objektu u naselju Martinski jedna osoba narušava javni red i mir.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja,  utvrđeno je da je 17. ožujka oko 23,30 sati,  22-godišnjak  s područja Svete Nedelje,  pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg, narušavao javni red i mir tako što je od 41-godišnje vlasnice objekta u više navrata tražio piće.. U trenutku kada ga je žena odbila poslužiti pićem i rekla da mora zatvoriti objekt s obzirom da je  kraj radnog vremena, mladić je odbio napustiti objekt.  Revoltiran odbijanjem, 22-godišnjak je počeo razbijati čaše, šalice, vazu za cvijeće te sa šanka bacio uređaj za mljevenje kave.

Mladić je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te se protiv njega podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok će vlasnici objekta biti izdan obavezni prekršajni nalog zbog posluživanja alkoholnih pića pijanoj osobi.   

 

Foto: ilustracija

 

pijanac prekršaj javni red i mir optužni prijedlog policija alkohol martinski sveta nedelja