Martin bez etikete: Konoba i Alati u subotu u Pićnu

Martin bez etikete: Konoba i Alati u subotu u Pićnu

26.11.2014. // iPress // Objavljeno u kategoriji Kultura

Tema 4. Martina bez etikete Centra za nematerijalnu kulturu Istre Etnografskog muzeja Istre i Općine Pićan je „Konoba i alati", a donosi izložbu fotografija i predmeta koji nas pobliže upoznaju sa svim pričama iz prostora u kojima se vino čuva i spravlja.

Dio fotografskog opusa potpisuje jedan od najpriznatiji hrvatskih fotografa i slavni fotoreporter Istre - Alojz Orel, dok drugi album predstavlja fotografije Centra za nematerijalnu kulturu Istre nastale kao dokument ovogodišnje berbe članova ekomuzeja Istrian de Dignan. Neki će od njih, uz nezaobilazne goste pićanskog kraja, ove godine i sudjelovati u pretakanju priča na temu konobe i predmeta/alata iz svojeg prostora koji slijedi po kratkom otvorenju izložbe.

Događanje počinje u subotu, 29. studenog, u 18 sati. U glazbenom dijelu programa gostuje Livio Morosin, istarski pjesnik i glazbenik, koji svojom poetikom i glazbenim izričajem ponajviše odgovara sadržaju kakvog našim posjetiteljima nudimo u ovom četvrtom izdanju Martina bez etikete.

 

A nudimo im i neizostavno vino bez etikete, pažul, feštu..., pozivaju organizatori.

 

 

 

 

 

cenki nematerijalna kulturna baština općina pićan pićan izložba