Marinu Faraguna i Filipu Grbiću pehar za najboljeg natjecatelja na Međunarodnom kupu u kickboxingu „Zabok 2017“

Marinu Faraguna i Filipu Grbiću pehar za najboljeg natjecatelja na Međunarodnom kupu u kickboxingu „Zabok  2017“

6.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa Internacionalnog  kupa u kickboxing „Zabok  2017" održanog u Zaboku 04.03.2017. Marinu Faraguna i Filipu Grbiću pehar za najboljeg natjecatelja. Labinjanima 12 medalji  i dva pehara.

U  Zaboku je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „BTI" iz Zaboka,  04.03.2017.održan Internacionalni kup u kickboxingu. Na ovom  natjecanju  nastupilo je 24 kluba iz 3 države   sa  230 natjecatelja. Labinjani su osvojili  12 medalji :  3 zlatne, 5 srebrne  i 4  brončanih, te dva pehara za najboljeg natjecatelja.

 

Marino Faraguna je ponovio  uspjeh  od prošle  godine  kada je  bio proglašen najboljim natjecateljem,   osvojivši  zlato kod seniora u pointfightingu   u kategorijama do 74 kilograma.  Ponovo je proglašen najuspješnijem natjecateljem u seniorskoj konkurenciji u pointfightingu za što je nagrađen peharom. Uspješno je započeo natjecanje i u lightcontactu do  74 kilograma ali je na savjet službenog  doktora odustao od daljnjeg natjecanja,  pa se zadovoljio srebrom medaljom.

 

Filip Grbić osvojio je zlato kod starijih kadeta u kategoriji do 63 kilograma. Ujedno je proglašen najboljim starim kadetom pa je i on  nagrađen peharom.

 

Zlato ima  Alan Tursunović kod starijih kadeta u pointfightingu  u kategoriji do 42 kilograma.

 

Dva  srebra u labinskim redovima ima Roko Brenković i to kod seniora u pointfightingu i kod  juniora u lightcontactu u kategoriji do 69 kilograma.

 

Srebro  imaju dječak David Malinarić u klategoriji do 25 kilograma i  Marin Bašić kod kadeta do 42 kilograma.

 

Broncu u kategoriji plus  32 kilograma ima   Adrian Tursunović  kod  dječaka  te  Manuela Malinarići i Victoria  Pekas kod djevojčica.  Broncu  ima  i Aleksander Glavičić kod starijih kadeta do  42  kilograma.

 

 

 

 

kbk budokai labin kickboxing marino faraguna filip grbić borilački sportovi