Marino Faraguna i Filip Grbić prvaci otvorenog prvenstva Unsko-Sanskog kantona

Marino Faraguna i Filip Grbić prvaci otvorenog prvenstva Unsko-Sanskog kantona

23.2.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijesti sa Internacionalnog kickboxing natjecanja  „USK open_2015."  održanom u Bosanskoj Krupi  21.02.2015.  Marino Faraguna i Filip Grbić prvaci otvorenog prvenstva Unsko-Sanskog kantona. Labinjani osvojili 12 odličja.

  

  Na otvorenom prvenstvu Unskog-Sanskog kantona, u organizaciji  kickboxing saveza BiH i domaćeg  kickboxing  kluba „Borac" , nastupilo je 190  natjecatelja    iz  5 država .

    Na ovom  internacionalnom natjecanju,  labinski natjecatelji koji su nastupali u disciplini pointfightinga, bili  su kao i prošle godine   uspješni, te  se  sa  natjecanja  vratili kući sa 12 odličja : - 2 zlatna,  7  srebrnih  i  3  brončana.

    Najuspješniji je bio  Filip Grbić koji se vraća sa 3medalje od kojih jedna  zlatna i dvije srebrne.  Zlato ima  u pointfightingu   kod starijih kadeta  u kategoriji do 47 kilograma,   dok  je  srebro osvojio    u  kategoriji do 52 kilograma   kod  starijih  kadeta, a drugo do 57 kilograma kod juniora.

   Zlato je osvojio  Marino Faraguna    kod  seniora u kategoriji do 74 kilograma, dok je srebro osvojio u kategoriji do 69 kilograma.

Trostruko srebro ima  Filip Bašić i to kod dječaka u kategoriji do 25 i 28 kilograma, a kod  mlađih kadeta do25 kilograma.

   Marin Bašić ima srebro kod mlađih kadeta do 28 kilograma, a kod dječaka u istoj kategoriji ima broncu.

  Broncu su osvojili Aleksandar Glavičić  kod mlađih kadeta  u kategoriji do 37 kilograma, a Filip Bašić kod mladih kadeta do 28kilograma.

 

PR

 

 

 

kbk budokai labin kickboxing filip bašić aleksandar glavičić marino faraguna