Marino Faraguna, Filip Grbić i Alan Tursunović prvaci otvorenog prvenstva Balkana

Marino Faraguna, Filip Grbić i Alan Tursunović prvaci otvorenog prvenstva Balkana

9.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa Otvorenog prvenstva Balkana u  kickboxingu „Balkan open 2016" održanom u Tešnju 07.05.2016. Marino Faraguna, Filip Grbić i Alan Tursunović prvaci otvorenog prvenstva Balkana i najbolji natjecatelji u uzrastnim kategorijama.

  

  Na Otvorenom prvenstvu Balkana u kickboxingu „Balkan open 2016.",  u organizaciji svjetske kickboxing federacije WAKO i   kickboxing saveza BiH održanom u Tešnju 07.05.2016.,  nastupilo je 12 država sa 455  natjecatelja iz 82 klubova.

  Na natjecanju su labinski natjecatelji  ostvarili značajan uspjeh osvojivši 6 medalja i to :5 zlata, 1 srebro te proglašeni za najbolje natjecatelje u uzrastnim kategorijama.

  

  Marino Faraguna  dvostruko zlatni u pointfightingu u seniorima u kategoriji do 69 kg i do 74 kg. Najbolji je natjecatelj u pointfightingu u seniorskoj konkurenciji za što je nagrađen peharom. Marino sjajno odrađuje natjecanja u ovoj godini. Sa  dva zlata osvojena na Prvenstvu Hrvatske ima ukupno 13 zlata osvojenim na natjecanjima, uz samo jedno srebro sa Prvenstva Hrvatske

 Peharom za najboljeg natjecatelja u starijim kadetima nagrađen Filip Grbić- koji je u pointfightingu   u kategoriji do 52 kg osvojio zlato. Srebro ima u juniorima do 63 kilograma jer je u svojoj kategoriji došlo do odustajanja protivnika.

 

  Najuspješniji natjecatelj prvenstva u point fightingu za mlađe kadete  je  Alan Tursunović dvostruko zlatni u  pointfightingu u mlađim i starijim kadetima do 42 kg, koji je sve borbe pobijedio prekidom nakon rezultata 6:0.

 

 

PR

 

 

marino faraguna alen tursunović filip grbić kbk budokai labin