Marino Faraguna viceprvak na natjecanju Slovenija open 2015.

Marino Faraguna  viceprvak na natjecanju Slovenija open 2015.

9.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijesti sa  kickboxing natjecanja „Slovenija open 2015" održanom u Zagorju ob Savi  07.11.2015.  Marino Faraguna  viceprvak  Slovenija open 2015.

  

       Na  32-om  po redu otvorenom prvenstvu Slovenije, u organizaciji   Kickboxing saveza Slovenije  i domaćeg kickboxing  kluba,  nastupilo je  73  klubova iz 9 država  sa  572  natjecatelja. Labinski natjecatelji  vratili  su se sa natjecanja sa jednom srebrnom  medaljom.

    Inače na ovom natjecanju,na kojem su   natjecatelji  podijeljeni u dvije uzrasne kategorije i to kadeti do 16 godina i seniori stariji od  16 godina,Labinjanin su kvalitetno odradili natjecanje.

        Marino Faraguna  je u pointfightingu u konkurenciji seniora osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju  u kategoriji do 74 kilograma. zaustavljen je u finalu u izjednačenoj borbi od  prvaka Slovenije.Bila je to dobro odrađena proba pred predstojeće svjetsko prvenstvo. Ostvario je četiri pobjede a poražen je samo od pobjednika kupa.

      Marin  Bašić, iako je dobro odradio uvodnu  borbu,   zaustavljen je u borbi za medalju  te osvojio  peto mjesto u kadetima do 16 godina u pointfightingu u kategoriji do 32 kilograma.

 

 

PR

 

 

marino faraguna kbk budokai labin kbk budokai kickboxing marin bašić