Marino Faraguna seniorski viceprvak Hrvatske u pointfightingu

Marino Faraguna    seniorski viceprvak  Hrvatske u pointfightingu

17.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu  je u Imotskom, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba, održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu  za  seniore i starije kadete, te Prvenstvo Hrvatske u lightcontactu za juniore. 

   U pointfightingu za seniore prošlogodišnji državni prvak u kategoriji do 63 kilograma Marino  Faraguna,  na  ovom je Prvenstvu  u kategoriji  do  69  kilograma osvojio  drugo  mjesto  i time postao  seniorski viceprvak Hrvatske za 2014. godinu. Marino je dobro odradio ovo natjecanje. Po ždrijebu, čekalo ga na natjecanju odrađivanje čak 18 rundi, pa je trebalo dobro rasporediti snagu, tj.ono što je ostalo nakon dugotrajne noćne vožnje. Mora se reći da je i protivnik u finalu sam svjetski vrh.

 Treće mjesto i broncu sa ovog Prvenstva imaju  Leila Pilaković u kategoriji  do 55 kilograma kao i  Ivan Augustinović   do 74 kilograma.

  U konkurenciji starijih kadeta u pointfightingu treće mjesto i broncu imaju Filip Grbić u kategoriji do 47 kilograma kao i Franka Fonović u kategoriji do 55 kilograma

 Na Prvenstvu Hrvatske u lightcontactu za juniore Marino Faraguna osvojio je treće mjesto i brončanu medalju.

 

Josip Faraguna

marino faraguna leila pilaković filip grbić kbk budokai labin pointfighting kickboxing