Marin Bašić najbolji u svojoj kategoriji na 17. Međunarodnom kickboxing natjecanju u Kutini

Marin Bašić najbolji u svojoj kategoriji na 17. Međunarodnom kickboxing natjecanju u Kutini

2.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na tradicionalnom 17.  Međunarodnom kickboxing natjecanju  „Kutina 2015."  održanom u Kutini 31.10.2013,  u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing  kluba , nastupilo je  45 klubova iz 4 država sa ukupno 403 natjecatelja.

 

Labinski natjecatelji  su na ovom natjecanju nastupali u disciplini pointfightinga  i kicklighta  te  osvojili  5 medalja : - 2 zlata i  3 srebrne , te pehar za najuspješnijeg pojedinca.

 

Marin Bašić je ponovo sjajno odradio natjecanje. Osvojio je superiorno zlato u pointfightingu u kategoriji do 32 kilograma kod dječaka, te srebro kodmlađih kadeta u istoj kategoriji. Proglašen je najboljim dječakom na natjecanju za što je nagrađen peharom.

 

Filip Grbić je ponovio uspjeh sa zadnjeg natjecanja. Osvojio je zlato u kategoriji do 52 kilograma kod starijih kadeta, te srebro u pointfightingu u istoj kategoriji.

 

Srebro je osvojio i Alan Tursunović kod dječaka u kategoriji plus 32 kilograma.

 

Još bolji rezultat postigli bi labinjani da nije došlo do odustajanja protivnika kod seniora pa je Marino Faraguna u pointfightingu u kategoriji do 69 i 74  kilogramaostao bez zlatnih medalja. Bila bi to i dobra proba Marinu za predstojeće svjetsko prvenstvo.

 

 

PR

 

 

natjecanje kutina borilački sportovi filip grbić alan tursunović kbk budokai labin kicboxing marino faragubna pointfight marin bašić