MALONOGOMETNI SPEKTAKL U NAJAVI: Rovinj ugošćuje istarsku futsal Ligu prvaka, Harlem AutoOtpad Trumić brani boje Labinštine!

MALONOGOMETNI SPEKTAKL U NAJAVI: Rovinj ugošćuje istarsku futsal Ligu prvaka, Harlem AutoOtpad Trumić brani boje Labinštine!

5.2.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Na fantastičnu ideju došli su dečki iz Futsal Pule, ali i organizatori tri zimske lige u Istri. Naime, 6. veljače, u srijedu će u rovinjskoj dvorani Valbruna trokut turnir odigrati pobjednici tri velike istarske zimske lige.

Prema rasporedu, od 18 sati na parket će izaći Harlem AutoOtpad Trumić (pobjednici labinske zimske lige) i Luzeri (pobjednik pazinske zimske lige). Sat kasnije igra poraženi od tog susreta s Acapulcom, pobjednikom rovinjske zimske lige, a u 20:00 igraju potonji i pobjednik prvog susreta.

Zaista prava prigoda kako bi se privukao veliki broj gledatelja u dvoranu, a za sljedeće izdanje sigurno treba pokušati dovesti i pobjednike umaške seniorske zimske lige. No, i ovako, sigurno je da će u srijedu na parketu rovinjske Valbrune biti mnoštvo majstora “četvorke”.

harlem auto otpad trumić labin futsal mali nogomet rovinj liga prvaka veliko finale srijeda zabava sport rekreacija zimska liga labin zimska liga rovinj zimska liga pazin zimska liga umag Istra četvorka