Malonogometni kup Hrvatske: Nacional očitao lekciju Potpićancima

Malonogometni kup Hrvatske: Nacional očitao lekciju Potpićancima

26.1.2010. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

U prvom susretu četvrtfinala Kupa Hrvatske zagrebački Nacional očitao je lekciju iz malog nogometa igračima Potpićna ''''98 ABS deklasiravši ih s visokih 7:0.

Potpićanci niti u jednom segmentu igre nisu mogli parirati rastrčanim Zagrepčanima koji su do gola stigli već u drugoj minuti nakon pogreške Patrika Drndića koju je iskoristio Kujtim Morina i sa šest metara pogodio za 1:0.

Još su se domaćini nekako držali u prvom dijelu i imali nekoliko prilika preko Lalića i Hoxhe, ali rezultat je u neizvjesnosti držao vratar Didović koji je u četiri navrata sjajno obranio gostujuće stopostotne prilike.

Pred kraj prvog dijela ponovno je Kujtim Morina udarcem s 10 metara uz laganu asistenciju Lalića pogodio za 0:2.

Priliku da smanji rezultat imao je Keven Drndić u 23. minuti kada je izašao sam ispred Stojkića, ali je pucao pored vratiju, a slijedila je rapsodija u bijelom i pogoci se dolazili kao na tekućoj vrpci do konačnih 0:7, uz napomenu da su posljednja dva postignuta u trenucima kada su Potpićanci igrali s vratarom u polju.

Dvorana SŠ Mate Blažina. Gledatelja 400. Suci: Damir Volf (Viškovo), Vladimir Merle (Rijeka). Strijelci: 0:1 Ku. Morina (2), 0:2 Ku. Morina (18), 0:3 Nene (25), 0:4 Ku. Morina (31), 0:5 Novak (35), 0:6 Novak (37), 0:7 Ko. Morina (40).

POTPIĆAN ''''98 ABS: Didović, Lalić, Novoselac, K. Drndić, Kosir, P. Drndić, Kljunić, Pantina, Radusin, Zahtila, Hoxha.

NACIONAL: Stojkić, Nene, Suton, Ku. Morina, Ko. Morina, Grdović, Rezniček, Novak, Šestić. (R. FONOVIĆ)

 

Foto: LC Labin.com

 

 

 

MNK potpićan 98 mnk potpićan 98 abs mali nogomet I HMNL mnk nacional zoran peruško patrik drndić malonogometni kup RH