Malo mjesto s velikim srcem - u nedjelju humanitarni photo session

Malo mjesto s velikim srcem - u nedjelju humanitarni photo session

12.12.2019. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Zabava

Udruga žena Sv. Nedjelje ,,Mendula", uz pomoć: Erike Mohorović, Soraje Kos, Karle Brubnjak, Denia Peršića, Roberte Faraguna Zahtila i Alise Kos organizira humanitarni Božićni photo session u nedjelju, 15.12.2018. od 12:00 do 18:00 sati u konobi Porat u Plomin Luci.
Svaki posjetitelj moći će se slikati u Božićnom kutku (sam, s kućnim ljubimcem, bebom, prijateljem, obitelji), preuzeti fotografiju te donirati simboličan iznos po želji.


Prikupljena sredstva namijenjena su ,,Za našu Labinštinu".
Uz suglasnost Istarskih domova zdravlja provodi se humanitarna akcija za nabavom uređaja za terapiju udarnim valom-SHOCKMASTER 300, koji bi se postavio u ordinaciju dr. Lele Kozić-Đurović u Domu zdravlja „Dr. Lino Peršić“ u Labinu, čija cijena iznosi oko 80.000,00 kuna. Naime, pacijenti s područja Labinštine na terapiju udarnim valom, koji se koristi za liječenje bolnih područja udova i drugi bolnih sindroma (triier point terapija), moraju odlaziti u Pulu ili Lovran. Nabavkom ovog aparata uvelike bi pomogli čitavoj našoj zajednici, a direktno bi sudjelovali u jeftinijem i kvalitetnijem liječenju i oporavku naših sugrađana svih generacija.
URBROJ: UP/I-550-01/19-01/50 KLASA; 2163-04-01-19-24 evidencijska oznaka IŽ/HA/NMU-19-37.

Budite i Vi dio ovog predivnog događaja, jer male stvari čine nas sretnima.


FB
humanitarni foto sesion udruga mendula plomin luka humanitarno