Mališani Kapelice dobili dječje igralište

Mališani Kapelice dobili dječje igralište

14.5.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Naselje Kapelica dobilo je svoje prvo dječje igralište. Naime, nakon što je između više potencijalnih lokacija odabrana ona kod bivšeg ugostiteljskog objekta „Kod Milana“ započeli su radovi na uređenju gradskog zemljišta.

 

Dječje igralište na Kapelici primljeno je sa velikim zadovoljstvom kod djece ali i kod roditelja.  Na  uređenom i zaštitnom ogradom ograđenom igralištu postavljen  je veliki tobogan, dvosjedna ljuljačka sa malim toboganom i klackalica.

 

Dječje igralište obogaćeno je i postavljenjem stola te dviju klupica. Postavljene sprave kupljene su od tvrtke Usluga Pakrac, a zajedno sa prijevozom i montažom stajale su 21 tisuću kuna sa PDV-om.  Izvedeni građevinski radovi stajali su još dodatnih 15 tisuća kuna, a radove je izvodila tvrtka „1. Maj Labin“ d.o.o. Labin.

 

Mjesni odbor Kapelica učestvovao je u sufinanciranju u visini od 10 tisuća kuna a ta su sredstva dobivena na natječaju Nacionalne zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva.  Potporu izgradnji dječjeg igrališta dao je i Vodovod d.o.o. Labin, Obrt Diminić i obitelj Bratičić.

igralište dječje igralište prvi maj komunalno djeca