Mala knjižnica Rabac od sada radi i petkom

Mala knjižnica Rabac od sada radi i petkom

23.2.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Gradska knjižnica Labin obavještava sve Rapčanke i Rapčane da njihova Mala knjižnica produžuje svoje radno vrijeme.

Zahvaljujući vrijednim volonterkama gospođama Nevenki i Nevini, njihovom angažmanu, dobroj volji i, nadasve, ljubavi prema knjigama i čitanju, Mala knjižnica Rabac otvorena je za članove ne samo utorkom i četvrtkom od 16 do 19, već i petkom od 10 do 12 sati.

Malu knjižnicu Rabac nedavno su posjetili i srednjoškolci Leonarda Ivašić, Paolo Gobo i Bruno Falco s profesoricom Alidom Blašković Koroljević. Oni su, uz učenice Nicol Blašković i Luciju Koroljević, kreativna grupa zaslužna za jedinstven umjetnički mural koji krasi unutrašnjost Male knjižnice. Originalni keramički mural nastao je prema predlošku učenice Leonarde Ivašić na kreativnoj radionici održanoj u studenome prošle godine u sklopu projekta Gradske knjižnice „Osnivanje knjižničnog stacionara u Rapcu“. Naši talentirani srednjoškolci i ovoga su puta, uz stručno vodstvo, pomogli u kreiranju atmosfere još jednog prostora koji povezuje knjige i njihove čitatelje.

Podsjećamo da Mala knjižnica broji ukupno 560 naslova lijepe književnosti za sve dobne skupine korisnika te da je članstvo za stanovnike Rapca potpuno besplatno.

mala knjižnica gradska knjižnica labin rabac