Lučano Sošić nakon 3. kola Istarske zimske lige u trčanju, Barbara Belušić najbrža

Lučano Sošić nakon 3. kola Istarske zimske lige u trčanju, Barbara Belušić najbrža

14.1.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju 11. siječnja u Cerovlju kod Pazina održana je utrka trećeg kola Istarske zimske lige u trčanju. Nastupila su i trojica članova labinskog Triathon kluba „Albona-Extreme“. Lučano Sošić je utrku okončao u četrnaestom, Sandi Lukšić osamnaestom a Moreno Mohorović dvadesetom vremenu. Nakon preračunavanja rezultat prema hendikep tablicama Lučano Sošić je zadržao vodeću poziciju u sveukupnom poretku. Moreno Mohorović je jedanaesti a Sandi Lukšić četrnaesti.

.

Dan kasnije u Labinu je održana izborna Skupština Triathon kluba „Albona-Extreme“ na kojoj je Lučano Sošić izabran za predsjednika a Dean Benazić za tajnika kluba. Kao glavni klupski ciljevi u narednoj godini označene su organizacije tri veća i nekoliko manjih sportskih natjecanja. Od većih to je organizacija: jednog kola Zimske lige u trčanju, tradicionalnog Triathon kupa u Rapcu te atletske utrke u povodu Dana Grada Labina.

 

LabinSport

 

Bivši član porečkog "Maximusa" Robert Radojković pobjednik je trećeg kola Istarske zimske lige. Na 6 km dugoj brdovitoj stazi oko Cerovlja i Rismanice drugo i treće mjesto osvojili su član pulske Istre Ivan Stanić i Vanja Jekić iz pazinskog mountain bike kluba "Istra". Kod žena, očekivano, najbrža je bila labinjanka članica pulske Istre Barbara Belušić. Potpunu dominaciju pulskog kluba potvrdile su Valentina Šćur i Senka Senković. Po zubatom suncu nastupio je 41 trkač iz Istre.

Moreno Mohorović Lučano Sošić Sandi Lukšić istarska zimska liga u trčanju Albona Extreme Ivan Stanić Barbara Belušić