Lokalni labinski sport ponovno ostao bez sredstava HOO-a

Lokalni labinski sport ponovno ostao bez sredstava HOO-a

28.6.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Priopćenje sa 21. sjednice Izvršnog odbora Saveza sportova Grada Labina, održane u četvrtak, 27. lipnja 2013. godine u uredu Saveza sportova.

Na spomenutoj sjednici donesene su slijedeće odluke i zaključci:

Donesena je odluka da se iz stavke „Školovanje stručnih kadrova", NK „Rudar" dodjeli 3.000,00 kn, za financiranje troškova 1. semestra tečaja za trenersku „B" licencu u organizaciji HNS‐a, za njihove članove Nedjeljka Josipovića, Dina Černjula i Almira Mehića.

 

Sukladno Pravilniku o sufinanciranju rada stručnih kadrova, donesena je odluka da se, zaključno sa travnjem a do daljnjega, neće sufinancirati rad trenera u NK „Rabac" Vedrana Biočića, pošto je selekcija koju on trenira odustala od natjecanja.

 

 

Tajnik je podnio izvještaj o održanoj 5. Olimpijadi OŠ Labinštine koji je jednoglasno prihvaćen, te je obavjestio IO o prebacivanju termina Olimpijade na početak školske godine.

 

Dogovoreno je da se tematska sjednica Saveza sportova po pitanju sportske infrastrukture održi u mjesecu rujnu..

 

Rezignirani raspodjelom sredstava iz Programa HOO‐a za lokalni sport, gdje je Labin ponovo zaobiđen, te je tako i dalje jedini veći istarski grad koji u zadnje 4 godine nije dobio nikakva sredstva iz tog programa, IO je odlučio poduzeti određene korake kako bi ubuduće bila osigurana ravnopravnost i poštovano načelo ravnomjerne raspodjele sredstava u Istarskoj županiji, iz navedenih programa.

 

Savez sportova Grada Labina

 

 

hoo sport nk rudar vedran biočić siniša verbanac