Ljetni Party Women in Adria u Labinu 13.6.2024.

Ljetni Party Women in Adria u Labinu 13.6.2024.

4.6.2024. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Labin: Summer mingles 13.06.2024. - Events (womeninadria.com)

 

Za sudionike smo pripremili bogat program koji uključuje finger food, pića te opušteni networking i uživanje. Očekuje vas vrhunska glazba, službeni fotograf i dobra zabava! Ovo je jedinstvena prilika za povezivanje s novim ljudima i upoznavanje istomišljenika iz različitih područja. Ljetni Party Women in Adria savršena je prilika za stvaranje neprocjenjivih veza koje će nadmašiti sam događaj. Druženje s inspirativnim pojedincima donosi novu energiju i motivaciju za poslovne uspjehe.

 

Vinarija Juričić, smještena u prekrasnom prirodnom okruženju, idealno je mjesto za bijeg i odmor od svakodnevnice. Sudionici će imati priliku razgledati imanje, upoznati se s domaćim životinjama te kušati vrhunska vina i maslinovo ulje.

Ne propustite ovaj događaj koji obećava nezaboravnu večer ispunjenu zabavom, umrežavanjem i opuštanjem u predivnom ambijentu. Vidimo se u Labinu!

 

Osigurajte svoje mjesto prijavom na linku - Labin: Summer mingles 13.06.2024. - Events (womeninadria.com) i pridružite nam se 13. lipnja od 18:30 do 23:00 sati u vinariji Juričić.

 

women in adria poduetništvo