Ljetne radionice za osnovnoškolce u Gradskoj knjižnici Labin

Ljetne radionice za osnovnoškolce u Gradskoj knjižnici Labin

23.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U sklopu programa „Kreativno ljeto čitanja“ Gradska knjižnica Labin organizira vrlo zanimljivu radionicu „Napravimo knjigu!“ za učenike od 4. do 8. razreda osnovne škole.


Cilj radionica je upoznati djecu s grafičkom tehnikom slijepog tiska koja je izumljena u Japanu, približiti djeci grafiku i knjigu kao sredstvo izražavanja te razvijati njihove kreativne sposobnosti. Polaznici će imati priliku, uz stručno vodstvo, osmisliti sadržaj umjetničke knjige koju će izvesti u slijepom tisku služeći se linoleumom kao matricom te je na kraju uvezati u formi harmonike.


Radionice će se održavati od 13. do 22. srpnja 2021. godine, utorkom, srijedom i četvrtkom od 9 do 12 sati pod stručnim vodstvom Tihane Karlović, magistrice likovne pedagogije.


Prva radionica zakazana je za utorak, 13. srpnja s početkom u 9 sati.


Budući da je broj polaznika ograničen, sudjelovanje djeteta potrebno je prijaviti na broj telefona 852-257 ili osobno u Knjižnici, najkasnije do 10. srpnja 2021.


Radionice će biti fotografirane. Informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka u vezi s provođenjem radionica dostupne su na sljedećem linku:


https://gklabin.blob.core.windows.net/documents/7RV0HI6UR6QHJAUY8CDS8JH5VIBM4V.pdf


Sudjelovanje je besplatno!


Program „Radionica stvaranja i oblikovanja knjiga u slijepom tisku“ realizira se u Godini čitanja te je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH.

gradska knjižnica labin radionice ljetne radionice