Lea Štemberga Stojić prodavačica godine, dobitnica nagrade ''Čovjek-ključ uspjeha''

Lea Štemberga Stojić prodavačica godine, dobitnica nagrade ''Čovjek-ključ uspjeha''

26.10.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić u prostorijama je gradske uprave održao prijem za Leu Štemberga Stojić, prodavačicu u trgovačkom društvu Jedinstvo d.o.o. Labin koja je nagrađena na  Danima hrvatskog turizma održanima od 6. do 8. listopada u Šibeniku. Lea Štemberga Stojić, dobitnica je nagrade „Čovjek – ključ uspjeha“, a prijemu je uz nju prisustvovao i direktor Jedinstva Labin, Elvino Kršulja.

Ova nagrada Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine" dio je programa svečanosti obilježavanja Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj. Cilj je nagraditi vrijedne djelatnike koji su svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način te u konačnici značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj godini.

„Upravo ime ove nagrade sve govori, čovjek je zaista ključ uspjeha, a nagrade koje stižu u Labin gotovo svake godine dokaz su kvalitete ljudi koju imaju Labin i Rabac. Drago mi je da je vaš rad toliko cijenjen i prepoznat, da na najbolji mogući način predstavljate vašu tvrtku ali i naš grad. U jeku svega što nas okružuje, svjesnost važnosti kvalitete koju moramo nuditi nauštrb kvantitete koja je sve češća diljem hrvatske obale, mora i dalje ostati na prvom mjestu, a ljudi, oni najkvalitetniji, kakve Labin zasigurno ima, najvažniji su kotačić pri ostvarivanju željenih rezultata. Još jednom, vama, vašoj tvrtki ali i svim djelatnicima koji su ove turističke sezone opet pokazali ono pravo, gostoljubivo lice Labina i Rapca čestitam na svemu ostvarenom i želim da ovim tempom nastavite i dalje.“ – istaknuo je labinski gradonačelnik Valter Glavičić

Lea Štemberga Stojić istaknuta je kako je izuzetno sretna i počašćena ovom nagradom na kojoj joj priznanja i čestitke još uvijek stižu sa svih strana. Posebno je zahvalila kolegama bez kojih ova nagrada ne bi bila moguća, svojoj tvrtki i direktoru kao i mještanima Rapca koji su je prepoznali kao vrijednu djelatnicu trgovine Apollo. Istaknula je i kako je već 20 godina zadovoljna zaposlenica labinske tvrtke Jedinstvo d.o.o.

„Jedinstvo d.o.o. je najstarija labinska tvrtka koja se bavi proizvodnjom kruha, peciva i slastičarskih proizvoda sa dugogodišnjom tradicijom još od daleke 1953.godine. Društvo je u 100% privatnom vlasništvu sa sjedištem u Labinu. Unatoč često puta složenim i društvenim i tržišnim okolnostima tijekom godina bilježili smo kontinuirani rast, a danas je Jedinstvo vodeća trgovačka kuća  na Labinštini koja raspolaže sa 28 prodajnih mjesta kako u Gradu Labinu tako i na području susjednih Općina. Uz zastupljenost domaćih brendova, ono što naše trgovine krasi jest opuštena atmosfera i posvećenost djelatnika prema kupcima, te je ovogodišnja nagrada koju je primila naša Lea još jedan dokaz kvalitete naših ljudi. Još jednom, čestitam joj na ovom uspjehu“ – zaključio je Elvino Kršulja, direktor Jedinstva d.o.o. Labin

lea štemberga stojić naj prodavač prodavač čivjek ključ uspjeha