LAURA BATELIĆ OSVOJILA 2. MJESTO NA REGATI "ZLATNA RIBICA" U PULI

LAURA BATELIĆ OSVOJILA 2. MJESTO NA REGATI "ZLATNA RIBICA" U PULI

11.10.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ovog vikenda, 9. i 10. listopada 2021., naši jedriličari su sudjelovali na regati „Zlatna Ribica“ koja se održala u Puli, Bunarina u organizaciji Jedriličarskog kluba Uljanik. Na regati je sudjelovalo 64. jedriličara u klasi Optimist i 18. jedriličara u klasi Laser 4.7 (ILCA 4) i  7. jedriličara u klasi Laser Radial (ILCA 6).

U dva dana regate, održano je tri plova za sve klase i to u nedjelju po jakoj buri od 20-25 čvorova, dok se u subotu nije jedrilo zbog olujne bure.

Naši jedriličari su se na regati natjecali u klasama Optimist i Laser 4.7 te su ostvarili sljedeće rezultate: u klasi Optimist u ukupnom poretku Laura Batelić osvojila je 11. mjesto i 2. mjesto u kategoriji djevojčica do 12 godina, Karlo Mileta osvojio je 24. mjesto, a Nolan Juričić i Filip Smoković osvojili su 31. mjesto. U klasi Laser 4,7 Diego Merlin osvojio je 8. mjesto, a Andrea Batelić 13. mjesto, a Manola Miletić 17. mjesto u ukupnom poretku.

Čestitamo našoj članici Lauri Batelić na osvojenoj nagradi!


JK Kvarner

jk kvarner jedrenje zlatna ribica pula bunarina jk uljanik laura batelić karlo mileta nolan juričić filip smoković diego merlin andrea miletić manola miletić