Laura Batelić i Filip Grbić dvostruko zlatni na Međunarodnom Kupu u kickboxingu „Alpe -Adria open 2017"

Laura Batelić i Filip Grbić dvostruko zlatni na Međunarodnom Kupu u  kickboxingu „Alpe -Adria open 2017"

29.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa Međunarodnog Kupa u  kickboxingu „Alpe -Adria open 2017" održanom u Puli  27.05.2017.  Laura Batelić i Filip Grbić dvostruko zlatni. Labinjani  osvojili 16 medalja.

  

Na međunarodnom  kupu u  kickboxingu  „ Alpe-Adria open 2017", u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i   kickboxing kluba „Lav" iz Pule,  nastupilo je  362  natjecatelja iz   31  kluba  iz  4 države.

Labinski natjecatelji  se sa ovog natjecanja na kojem su nastupali u disciplini pointfightinga  vraćaju sa  16 medalja od kojih 4 zlatnih, 2 srebrne i 10 brončanih.

Natjecanje je kvalitetno odrađeno a labinskom klubu je poslužilo za uvođenje u natjecanja  neka nova imena i to baš u najmlađim kategorijama. Najbolje se snašla Laura Batelić koja je u konkurenciji  djevojčica u kategorijama  do 22 kilograma osvojila dva zlata, Antonio Sušilo kod dječaka do 28 kilograma dva srebra, a Greta Bolterstein kod djevojčica plus 32 kilograma dvije bronce.

Od ovih iskusnijih najuspješniji je bio Filip Grbić sa dva zlata kod starijih kadeta u kategorijama do 63 i 69 kilograma.

Marin Bašići ima dvije bronce i to   kod mlađih kadeta u kategoriji do 37, a kod starijih kadeta u kategoriji do 42 kilograma.

 

Dvije bronce ima također  Manuela Malinarić  u kategoriji plus 32 kilograma  kod djevojčica, a kod  mlađih kadetkinja do 37 kilograma.

 

Isto ima i Filip Bašić samo u konkurenciji dječaka. Broncu kod dječaka u kategoriji plus 32 kilograma a drugu kod mlađih kadeta do 37 kilograma.

 

Alan Tursunović  ima broncu  kod starijih kadeta u kategoriji do 47 kilograma.

 

David Malinarić ima  broncu kod mlađih kadeta do 25 kilograma.

kbk budokai labin kickboxing laura batelić filip grbić borilački sportovi