LAG Istočna Istra: Poziv na besplatnu edukaciju "Internet prodaja"

LAG Istočna Istra: Poziv na besplatnu edukaciju "Internet prodaja"

26.4.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LAG Istočna Istra i Grad Labin Vas pozivaju na edukaciju na temu „Internet prodaja“ koja će se održati 08.05.2018.(utorak) s početkom u 17:30 sati u Gradskoj knjižnici Labin.


U vremenu kada se tehnologija brzo razvija, a računala koriste svakodnevno, o internet prodaji kao neizbježnom dijelu poslovanja, govoriti će Ivica Kruhek, direktor i jedan od osnivača varaždinske tvrtke Marker d.o.o. specijalizirane za izradu web trgovina. 


Marker je postao najnagrađivanija agencija  za izradu web shopova u Hrvatskoj. Na ovogodišnjoj konferenciji Ecommerce Day, koji je najveći događaj godine za sve koji se bave online prodajom u Hrvatskoj, u natjecanju Web trgovac godine struka i publika proglasila je najboljima 5 web shop-ova iz radinosti Marker d.o.o.  u konkurenciji od 150 shopova.


Na edukaciji biti će riječi o postojećim platformama za izradu internet trgovine, kako pokrenuti internet trgovinu i kako je promovirati, načinima plaćanja, te kako web shop povezati sa skladištem proizvoda.


Edukacija je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzećima, obrtima, obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima te svim koji razmišljaju o prodaji svojih proizvoda/usluga online.


Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na mobitel 099 357 6998 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do ponedjeljak 8. svibnja 2018. godine do 15h. Edukacija je besplatna za sve sudionike.


lag lag istočna istra edukacija internet prodaja