LABINŠTINA TUGUJE ZA IZGUBLJENIM MLADIM ŽIVOTIMA Poginuli Dario Jurišić iz Vineža i Adnan Čolović iz Raše

LABINŠTINA TUGUJE ZA IZGUBLJENIM MLADIM ŽIVOTIMA Poginuli Dario Jurišić iz Vineža i Adnan Čolović iz Raše

23.7.2018. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Labinština tuguje za dvojicom mladića, 20-godišnjim Dariom Jurišićem iz mjesta Vinež kod Labina i dvije godine starijim Adnanom Čolovićem iz Raše koji su poginuli u stravičom sudaru koji se dogodio u mjestu Zagore, nadomak raskrižja s trajektnim pristaništem za Brestovu, u subotu oko 19.35 sati.

Tragedija se dogodila na granici nadležnosti dviju Policijskih uprava, Istarske i Primorsko-goranske, a od zamjenice općinske državne odvjetnice Tamare Torić, koja je s djelatnicima Prometne policije Opatija rukovodila očevidom, saznali smo više detalja o okolnostima koje su dovele do sraza golfa pulske registracije i autobusa tvrtke Brioni Pula.

Za upravljačem VW golfa 4 bio je 20-godišnji Jurišić, dok je Čolović bio na mjestu suvozača. Vozili su iz smjera Mošćeničke Drage prema Brestovi. Dolaskom do nepreglednog desnog zavoja golf je prešao na suprotni kolnički trak. Najvjerojatnije je razlog tome bila neprilagođena brzina. Upravo u tom trenutku iz suprotnog smjera, kolničkim trakom u koji je golf uletio, naišao je autobus pulskog prijevoznika Brioni Pula, za čijim je upravljačem bio 49-godišnji D. S.

Vozač i nekoliko putnika koji su bili u autobusu svjedočili su silovitom srazu dvaju vozila, odmah su istrčali iz vozila i pokušali pomoći mladićima koji su bili ispod hrpe limenog krša u koji se pretvorio njihov golf, ali spasa im nije bilo. (PIŠE Slavica KLEVA, SNIMIO Ivica TOMIĆ)

https://m.24sata.hr/news/krenuli-su-u-soping-i-poginuli-moga-sina-vise-nema-583238

prometna nesreća smrt policija plominka dario jurišić