Labinsko gradsko vijeće: Pojedini korisnici gradskih stanova teroriziraju stanovnike dijela Labina, dilaju drogu, prijete…?

Labinsko gradsko vijeće: Pojedini korisnici gradskih stanova teroriziraju stanovnike dijela Labina, dilaju drogu, prijete…?

7.4.2023. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Politika

Labinski vijećnik Mladen Bastijanić (Demokrati) je na aktualnom satu Vijeća Grada Labina upozorio na probleme suživota na području takozvanih novih kuća na Vinežu.
Po njegovim riječima, život se pretvorio u noćnu moru zbog problema koje uzrokuju dvije osobe koje su ujedno i nosioci stanarskog prava gradskih stanova.
Bastijanić je rekao da te osobe svojim ponašanjem i djelovanjem utjeruju "strah u kosti" susjedima i stanarima stvarajući buku, prigovarajući i prijeteći.

"Iako svi sve znaju o tom slučaju, a intervenirala je i policija, godinama se ništa ne poduzima", rekao je Bastijanić i pozvao Grad Labin kao vlasnika tih stanova, ali i Mjesni odbor Vinež te socijalne službe i PU Labin da se uključe u rješavanju problema.

"U javnosti se govori da se te osobe bave sumnjivim poslovima i dilanjem", rekao je Bastijanić.

"Pozivam da se svi mi uključimo u borbu protiv rasparčavanja droge svih vrsta i da naš Vinež bude primjer za miran suživot, kao što je i nekad bio. Dužnost nam je da pomognemo našim nemoćnim i ugroženim sugrađanima i nemojmo se zavaravati mišlju da se to nama neće dogoditi", zaključio je Bastijanić.


gradsko vijeće mladen bastijanić gradski stanovi