Labinski poduzetnik Đani Bažon počinio samoubojstvo - naložena obdukcija

Labinski poduzetnik Đani Bažon počinio samoubojstvo - naložena obdukcija

11.2.2010. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Potpredsjednik Uprave "Glasa Istre" i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Nezavisne istarske televizije (NIT) te poznati labinski poduzetnik 39-godišnji Đani Bažon danas je počinio samoubojstvo.

Policija, koja nije navela njegov identitet, navodi da je dojavu o tome dobila od hitne pomoći u 12,50 sati.

Uz djelatnike labinske policije očevid je na mjestu događaja obavila istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić Putinja.

Neslužbeno se doznaje kako je Bažon pronađen obješen u garaži obiteljske kuće u Vinežu kod Labina. Vijest o samoubojstvu Đanija Bažona brzo se proširila Istrom i šokirala sve njegove poslovne partnere, prijatelje i sugrađane. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

Bažon je u javnosti bio poznat i po suđenju na kom je pravomoćno oslobođen svih optužbi za malverzacije financijskim sredstvima Ministarstva turizma s bivšim ministrom turizma Ivanom Herakom. (Hina)

 

Okolnosti smrti nisu još utvrđene, iako se neslužbeno saznaje kako smrt nije nastupila prirodnim putem. Prema nekim informacijama, Bažon se objesio. Uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije na Odjelu patologije pulske bolnice kamo je tijelo preminulog prevezeno po nalogu istražnog suca.

 

Herak: Ne znam što je dovelo do tragedije

 

 

đani bažon smrt poduzetništvo crna kronika