Labinski motociklist K.Miletić (30) poginuo u strašnoj prometnoj nesreći u mjestu Kraj kod Mošćeničke Drage

Labinski motociklist K.Miletić (30) poginuo u strašnoj prometnoj nesreći u mjestu Kraj kod Mošćeničke Drage

21.4.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Na državnoj cesti 66, u mjestu Kraj između Lovrana i Mošćeničke Drage oko 19 sati je došlo do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile tri osobe, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska. U nesreći je sudjelovalo čak sedam motocikala, od kojih je pet u potpunosti izgorjelo. Policija je potvrdila da su poginula tri vozača, dok je još dvoje u kritičnom stanju prevezeno u bolnicu.

Prema prvim informacijama s mjesta tragedije, moguće je da je nesreći kumovala neprilagođena brzina. Prema riječima očevidaca, najvjerojatnije je došlo do lančanog sudara uslijed kojeg je izbio požar. Stradali motociklisti navodno su bili dio skupine od desetak vozača iz Rijeke i Labina.

Promet tom dionicom državne ceste u prekidu je zbog očevida, a službene informacije o okolnostima ove stravične prometne nesreće još se očekuju.

 Izvor:

E-rijeka.com

24sata, svjedok

 

Fotografija, Kovačić (Pixsell) za 24 sata

 

Tenčić: To je katastrofa Labinom se u subotu uvečer munjevito proširila vijest da je stradali motociklist Klaudio Miletić, 30-godišnjak iz mjesta Golji, a jedan od njegovih prijatelja, Roberto Tenčić, ispričao nam je što je čuo od motociklista koji su vidjeli nesreću u Moščenićkoj Dragi. "Pričao sam s dečkima koji su bili tamo i valjda je jedan motor udario u drugog. I po fotografijama koje sam vidio tako izgleda. Nije to klasičan sudar da je netko nekome izletio, nego je jedna grupa motociklista naletjela na drugu iz suprotnog smjera, odnosno sigurno je jedan od njih sijekao zavoj i zahvatio motocikl iz suprotnog smjera, nakon čega se to dogodilo. To je katastrofa", rekao nam je Tenčić. "Dobri smo si bili. On je iz Golji. Kupio je motor kod mene", jedva nam je, potresen, telefonom ispričao. Tencic, inače vlasnik labinske moto trgovine Lavado. (SP) Izvor Glas Istre ( dodano u 3:30 )

prometna nesreca motoristi motociklisti