Labinski kickboksači osvojili 10 odličja i jedan pehar na međunarodnom natjecanju u Zaboku

Labinski kickboksači osvojili 10 odličja i jedan pehar na međunarodnom natjecanju u Zaboku

5.3.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa Internacionalnog  kupa u kickboxing „Zabok  2018“ održanog u Zaboku 03.03.2018. Marinu Faraguna  pehar za najboljeg natjecatelja. Zlatni Laura Batelić, Alan Tursunović i Marino Faraguna. Labinjanima 10 medalji  i jedan  pehar.

U  Zaboku je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „BTI" iz Zaboka,  03.03.2018.održan Internacionalni kup u kickboxingu. Na ovom  natjecanju  nastupilo je 24 kluba iz 3 države   sa  390 natjecatelja. Labinjani su osvojili  10 medalji :  4 zlatne, 3 srebrne  i 3  brončanih, te  pehar za najboljeg natjecatelja.

Marino Faraguna je ponovio  uspjeh  od prošle  godine  kada je  bio proglašen najboljim natjecateljem,   osvojivši  zlato kod seniora u pointfightingu   u kategorijama do 79 kilograma.  Ponovo je proglašen najuspješnijem natjecateljem u seniorskoj konkurenciji u pointfightingu za što je nagrađen peharom.

Dvostruko zlato  ima  Alan Tursunović  u pointfightingu  u kategoriji do 47 kilograma kod starijih i kod mladih kadeta.

Zlato je osvojila i Laura Batelić  kod djevojčica u pointfightingu  u kategoriji do 25 kilograma.

Srebro i broncu u labinskim redovima ima Roko Brenković i to kod seniora u pointfightingu u kategorijama do 79 i 74  kilograma.

Srebro  ima  Sandy Žunić u klategoriji do 37 kilograma  kod mladih kadeta.

Broncu u kategoriji do  37 kilograma ima   Victoria  Pekas kod mlađih kadetkinja   i  Aleksander Glavičić kod starijih kadeta do  52  kilograma.kbok budokai labin kickboxing borilački sportovi laura batelić marino faraguna alan tursunović