Labinski HDZ objavio listu kandidata za lokalne izbore

Labinski HDZ objavio listu kandidata za lokalne izbore

28.4.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Politika

Labinski HDZ danas je Izbornom povjerenstvu Grada Labina predao potpise potpore kandidaturi za gradonačelnika Labina Nenada Boršića i listu za Gradsko vijeće Grada Labina, na kojoj se, osim nositelja Boršića, još nalaze:

Miran GORTAN,

Mladen BOŽIČEVIĆ,

Emila RADELJEVIĆ,

Ante AUGUSTINOVIĆ,

Doris DIACCI,

Senija LULIĆ,

Iljo KRIŠTIĆ,

Magdalena VUJAKOVIĆ,

Jure SERTIĆ,

Nikola ŠIROKI,

Đurđica BRKIĆ,

Mikela VLAČIĆ,

Mato MARIĆ,

Milan RUKAVINA

"Svojim dolaskom u Labin, potporu nam je dao osobno predsjednik HDZ-a Istarske Županije, gospodin Anton Kliman. Naglasili smo važnost našeg što boljeg izbornog rezultata, rekavši da će HDZ aktivno sudjelovati i pomagati u realizaciji svih projekata značajnih za Labinštinu poput: revitalizacije istarskih željeznica - samim tim i željezničke pruge Bršica-Lupoglav, izgradnje lukobrana u Rapcu, pomoći i suradnje na projektima Aglomeracije Labin-RašaRabac, Labin podzemni grad i razmatranja svih drugih inicijativa koje  budu dolazile iz Labina.

Zaključili smo da dobar rezultat HDZ-a u Labinu logički podrazumijeva i znatno efikasniji pristup ministarstvima s ciljem što bržeg rješavanja bitnih stvari za Grad Labin na nivou države.

Naglasili smo da u Vijeću Grada Labina, poput nekih koji to primarno najavljuju, ne planiramo biti nikakvi kontrolori jer za to postoje nadležne institucije, već kanimo aktivno sudjelovati i pomagati u realizaciji značajnih projekata za naš grad.

HDZ, kao vodeća stranka u Hrvatskoj, to svakako može i hoće."

Predsjednik GO HDZ-a Labin

Nenad Boršić v.r

izbori2021 nenad borišić hdz gradonačelnik kandidat gradsko vijeće grad labin miran gortan mladen božičević emila radeljević ante augustinović doris diacci senija lulić iljo krištić magdalena vujaković jure sertić nikola široki đurđica brkić mikela vlačić mato marić milan rukavina nenad boršić