Labinska umjetnička škola za sada nastavlja „na daljinu“

Labinska umjetnička škola za sada nastavlja „na daljinu“

24.5.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Iako se velika većina učenika nižih razreda labinskih osnovnih škola idući ponedjeljak vraća u svoje klupe, naša će Umjetnička škola Matka Brajše Rašana i dalje održavati nastavu na daljinu, a ovim putem prenosimo poruku ravnateljice mr.sc. Melite Lasek Satterwhite:

„Dragi roditelji i učenici, obavještavam vas da sukladno mišljenju Osnivača i u dogovoru s ravnateljicama gdje djeluju naši područni odjeli, nastava za sve učenike Umjetničke škole Matka Brajše Rašana ostaje na daljinu do daljnjega zbog nemogućnosti poštivanja svih propisanih mjera HZJZ. U slučaju dodatnih popuštanja mjera i eventualno mogućem završetku nastavne godine u školi, bit ćete na vrijeme obaviješteni.

Ovim putem želim čestitati i pohvaliti sve učenike i učitelje naše škole koji su se maksimalno prilagodili i vrijedno radili za vrijeme nastave na daljinu i rezultate svog rada pokazali kroz do sada objavljenih 18 virtualnih koncerata. Svi vas jedva čekamo ponovno vidjeti u učionicama, družiti se kroz koncerte, nastupe i manifestacije.

 Pratite naše objave na društvenim mrežama i web-stranici škole: http://us-mbrasana.skole.hr“


Ravnateljica

mr.sc. Melita Lasek Satterwhite


umjetnička škola matka brakše rašana melita laek satterwhite nastava virtualni koncerti