Labinprogres TPS prodao svoje proizvode na 5. Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Maroku

Labinprogres TPS prodao svoje proizvode na 5. Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Maroku

9.5.2010. // Večernji list // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Osam hrvatskih tvrtki ostvarilo je velik uspjeh prodavši sva tri kontejnera strojeva na 5. Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije SIAM, koji se održavao od 28. travnja do 2. svibnja u Mekensu u Maroku, što govori o izuzetnoj organizaciji i uspjehu hrvatskih izlagača, stoji u priopćenju HGK.

Svoje su proizvode na zajedničkom nacionalnom štandu predstavile tvrtke Hidraulika Kutina, OLT, Standard MIO, Gramip TPS., Hittner, POD proizvodnja opruga, Labinprogres TPS, PPC Buzet  i JLM Perković, koje su izrazile veliko zadovoljstvo nastupom na sajmu i razmijenjenim kontaktima.

SIAM je od velikog značaja za zemlje Magreba, o čemu govore i podaci da se na prostoru od 100.000 četvornih metara predstavilo 750 izlagača iz 20 zemalja u 9 tematskih hala. Sajam je pod stalnim pokroviteljstvom kralja Mohameda, a na njegovu veličinu ukazuje i podatak da ga je posjetilo više od 800.000 posjetitelja.

Nastup na ovogodišnjem SIAM-u je siguran pokazatelj kako i u zemljama Magreba Hrvatska ima što ponuditi, a važno je napomenuti da se ovim putem otvorio vrlo izvjestan prostor za tek nastupajuću ofenzivu Klastera poljoprivredne mehanizacije na tržištu Maroka.

 

mehanizacija sajam maroko tps labinprogres gospodarstvo prodaja trgovina