Labinjanima tri bronce na Međunarodni judo kup-ovima u Trstu

Labinjanima tri bronce na Međunarodni judo kup-ovima u Trstu

17.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Tršćanska Sportska dvorana „Atleti Azzurri“ bila je u subotu i nedjelju, 15.-16. studenog poprište dva međunarodna judo natjecanja, oba u organizaciji SOCIETA GINNASTIKA TRIESTINA. Nastupilo je preko pet stotina natjecatelja iz pedesetak klubova i devet europskih država: Italije, Hrvatske, Austrije, Mađarske, Francuske, Češke, Slovenije, Njemačke i Rumunjske.

.

U subotu su na rasporedu bila natjecanja u nižim uzrastima u sklopu četrnaestog Međunarodnog judo kupa „BIANCOCELESTE“. Nastupilo je i sedam judaša iz labinskog Judo kluba „Ipon“. Najbolji plasman, treća mjesta, ostvarili su u uzrastu U-15 (1995.) Arian Agušaj u kategoriji do pedeset i Dominik Hrasnik do šezdeset kilograma. Dino Aličajić je u uzrastu U-13 (1996.) u kategoriji do pedeset kilograma osvojio peto mjesto kao i Italo Živić u uzrastu U-15 (1995.) također u kategoriji do pedeset kilograma. Bez plasmana su ostali u uzrastu U-15 (1995.) Roni Kostadina u kategoriji do pedeset i Ninio Štucin u kategoriji do šezdeset kilograma. Labinske je judaše na ovom natjecanju vodio Tomisav Martinčić.

.

U nedjelju su na redu bila natjecanja juniora i seniora na trideset drugom Međunarodno judo kupu Grada Trieste-a „GALANTE CUP“. Pod vodstvom trenera Muhameda Aličajića nastupila su tri labinka judaša. U seniorskoj konkurenciji u uzrastu O-20 peta su mjesta izborili Ivan Andrić u kategoriji do šezdeset šest i Goran Višković preko sto kilograma. Najvrjedniji rezultat ostvario je Sedin Nadarević koji je u juniorskoj konkurenciji, u uzrastu U-20, zauzeo treće mjesto u kategoriji do šezdeset kilograma.

 

LabinSport 

Judo JK Ippon Labin međunarodni judo turnir borilački sportovi Dominik Hrasnik Arian Agušaj Dno Aličajić Muhamed Aličajić