Labinjanima 19 odličja na Otvorenom kupu u kickboxingu „Polača open 2015.“

Labinjanima 19 odličja na Otvorenom kupu u kickboxingu  „Polača open 2015.“

25.5.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog   kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing kluba  nastupilo je  16  klubova sa 245 natjecatelja.

 

Labinski se natjecatelji sa ovog natjecanja vraćaju sa 19 odličja i to  s dva pehara za najboljeg pojedinca i 17  medalja od kojih 6 zlata i 11 bronci.

 

Najuspješniji u labinskoj ekipi bili su Filip Grbić, Marin Bašić i Alan Tursunović sa po dva zlata.

 

Filip Grbić u starijim kadetima osvojio  zlato  u pointfightingu u kategoriji do 52 kilograma a drugo u kicklightu u  kategoriji do 57 kilograma. U kicklightu je proglašen najboljim natjecateljem za što je nagrađen peharom.

 

Mladi labinski natjecatelji, iako su još početnici, iz natjecanja u natjecanje sve su uspješniji.

 

Marin Bašić u pointfightingu je  kod dječaka osvojio  zlato  u  kategoriji do 28 kilograma a drugo  u istoj  kategoriji kod mlađih kadeta. Kod dječaka  je proglašen najboljim natjecateljem za što je nagrađen peharom.

 

Dva zlata ima i Alan Tursunović u pointfigtingu i to kod dječaka u plus 32 kilograma a kod mlađih kadeta u kategoriji do 37 kilograma, dok Aleksander Glavičić u istim kategorijama ima bronce.

 

Dvije bronce imaju  Filip Bašić i Adrian Tursunović  kod dječaka i mlađih kadeta u kategoriji do 32 kilograma u poinfightingu, Rajan Tenčić u kategoriji plus 47 kilograma, a Manuela Malinarić kod djevojčica i mlađih kadetkinja do 28 kilograma.

 

 Ivan Augustinović ima broncu kod seniora u lightcontactu u kategoriji do 79 kilograma.

 

PR

 

 

 

kbk budokai labin kbk budokai kickboxing filip grbić marin bašić alan tursunović