Labinjanima 19 medalja na Međunarodnom kickboxing natjecanju „Prnjavor open 2015.“održanom u Prnjavoru (BiH)

Labinjanima 19 medalja na Međunarodnom kickboxing natjecanju   „Prnjavor open 2015.“održanom u Prnjavoru (BiH)

21.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  kickboxing saveza BiH i domaćeg  kickboxing  kluba „Gard" i „Prnjavor", nastupilo je 154 natjecatelja iz  23  klubova Hrvatske, Srbije i domaćina Bosne i Hercegovine

Na ovom  internacionalnom natjecanju,  labinski su se natjecatelji isticali svojom kvalitetom, te se sa  natjecanja  vratili kući sa 19 medalja : - 11zlatnih,  4  srebrne i 4 brončane, te jednim peharom za najboljeg pojedinca.

 

Dvije zlatne medalje imajuu poinfightingu: Marino Faraguna u kategoriji do 69 i 79 kg u seniorima,Leonardo Topčagić u kategoriji do 79 i 84kg u juniorima, Filip Grgiću  kategoriji do 52 i 57 kg kod starijih kadeta,  David Malinarić u  kategoriji do 22 i 25 kg kod dječaka.

Zlato i dva srebra ima Alan Tursunović kod dječaka i mlađih kadeta.Zlato i  srebro ima Manuela Malinarić kod djevojčica i mlađih kadeta u kategoriji do 28 kg.Marin Bašić ima zlato kod dječaka do 32 kilograma a broncu kod mlađih kadeta. Filip Bašić ima srebro kod dječaka do 32 kilograma a broncu kod mlađih kadeta. Adrian Tursunovićosvojio dvije bronce, također kod dječaka i mlađih kadeta.

MarinoFaraguna je proglašen najboljim seniorom za što je nagrađen peharom.

 

 

PR

 

 

kbk budokai labin kickboxing kbk budoaki labin marino faraguna