Labinjanima 15 medalja i dva pehara na Otvorenom kickboxing kupu „Polača open 2018.“

Labinjanima 15 medalja i dva pehara na Otvorenom kickboxing  kupu   „Polača open 2018.“

14.5.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog   kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing kluba  nastupilo je  22  klubova sa 267 natjecatelja.

Labinski se natjecatelji sa ovog natjecanja vraćaju sa  15  medalja od kojih 6 zlata, 3 srebra i 6 bronci, te sa dva pehara za najuspješnijeg natjecatelja.

Labinski su natjecatelji nastupali u pointfightingu a najuspješniji su bili  Marin Bašić i Laura Batelić  koji su osvojili dvostuko zlato i pehar za najbolje pojedince.

Marin Bašić, bio je dvostruko zlatni u mlađim i starijim kadetima   u kategoriji  do 47 kilograma. Kroz tri pobjede u mlađim kadetima ostvario je veliki skor bodova pa je proglašen najuspješnijim mlađim kadetom za što je nagrađen peharom.

 Dvostruko zlato ima i Laura Batelić i to kod djevojčica do 25 i 28 kilograma. Zanimljivo je bilo labinsko finale kod djevojčica do 28 kilograma sa Leonardom Smolica. Nakon neodlučnog rezultata poslije dvije runde i produžetka, odlučio je zlatni bod, tj. prvi postignuti bod. Time je  Laura postala najuspješnija natjecateljica za što je nagrađena peharom za najbolju djevojčicu.  Uz ovo srebro Leonarda Smolica ima i zlato kod učenica do 28 kilograma.

Zlato i broncu ima David Malinarić, zlato kod dječaka do 32 kilograma, a broncu kod mlađih kadeta do 32 kilograma.

Srebro i  broncu ima Greta Bolterstein  kod učenica plus 32 kilograma i   kod mlađih kadetkinja u kategoriji do 47 kilograma. Isti učinak ima i Lucas Hrvatin Jugovac u kategoriji do 63 kilograma, i to srebro kod juniora a broncu kod starijih kadeta.

Broncom su se zadovoljili Victoria Pekas kod mlađih kadetkinja do 42 kilograma, Andrej Smolica kod mlađih kadeta u kategoriji do 47 kilograma a Nina Negovanović kod juniorki do 65 kilograma.


Josip Faraguna

kick boxing budokai labin polača open marin bašić laura batelić leonarda smolica david malinarić greta bolterstein lucas hrvatin jugovac andrej smolica nina negovanović victoria pekas