Labinjanima 13 odličja na internacionalnom natjecanju `Otvoreni kup Slunja`

Labinjanima 13 odličja na internacionalnom natjecanju `Otvoreni kup Slunja`

19.10.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Izvještaj sa  internacionalnog kickboxing natjecanja „Otvoreni kup Slunja"  održanom u Slunju   17.10.2015.  Labinjanima  13  medalja. Alen Tursunović  i Marin Bašić najuspješniji .

  

     Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i  kickboxing  kluba „Tigar Slunj ",  nastupilo je 24  klubova  iz  Slovenije,  Bosne  i Hercegovine i Hrvatske  sa  257  natjecatelja.

   Labinski kickboxing  klub se vratio kući sa   peharom za   najuspješnijeg pojedinca i  13  medalji od kojih  :  4 zlatne,   3 srebrne i 6 brončanih .   

   Ekipa labinskih dječaka i djevojčica bila je najuspješnija ekipa na natjecanju u svojoj konkurenciji.

  Alan Tursunović osvojio je zlato u konkurenciji dječaka u kategoriji do 37 kilograma.  Proglašen  je najboljim dječakom na natjecanju za što je nagrađen posebnim peharom.

  Marin Bašić osvojio je zlato u konkurenciji dječaka u kategoriji do 32 kilograma. U istoj kategoriji Adrian Tursunović  je srebrni a Matija Kiršić brončani.

   David Malinarić  osvojio je zlato u konkurenciji dječaka u kategoriji do 25 kilograma a u kategoriji do 28 kilograma je brončani, dok je Manuela Malinarić srebrna kod djevojčica do 28 kilograma.

      Filip Grbić osvojio je također   zlato u kicklightu   kod starijih kadeta  i to u kategoriji do 52 kilograma a u pointfigtingu u kategoriji do 57 kilograma ima broncu.

  Zbog odustajanja protivnika u kategoriji do 69 kilograma kod seniora u kojoj je i državni prvak, Marino  Faraguna  nastupio je u pointfightingu  u kategoriji do  79 kilograma i tu osvojio srebro.

  Leonardo Topčagić ima dvostruku  broncu  i to kod juniora i seniora u  pointfightingu  u  kategoriji do 79 kilograma.

 

 

 

 

PR

 

 

kbk budokai labin borilački sportovi kbk budokai kickboxing marin bašić alen tursunović