Labinjanima 12 medalja na kickboxing natjecanju u Topuskom

Labinjanima 12 medalja na kickboxing natjecanju u Topuskom

16.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Izvještaj sa  kickboxing natjecanja „Otvoreni kup Topusko" održanom u Topusku   14.11.2015.  Labinjanima  12  medalja. Marino  Faraguna najbolji senior, Alan Tursunović najbolji dječak na natjecanju.

  

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i  kickboxing  kluba „Tigar Karlovac",  nastupilo je 17  klubova iz  Bosne i Hercegovine i Hrvatske  sa 174 natjecatelja.

Labinski kickboxing  klub se vratio kući sa  dva  pehara za najuspješnijeg pojedinca i  12  medalji od kojih  :  5 zlatne,  6 srebrne  i  1 brončana.

Labinski  natjecatelji nastupali su u disciplini pointfightinga i  dobro su odradili ovo natjecanje.

Marino  Faraguna  nastupio je u   u konkurenciji   seniora u kategoriji do  69  i  79 kilograma. Osvojio je  zlato u obje kategorije  pa  je proglašen najuspješnijim natjecateljem  za što je nagrađen peharom.

Alan Tursunović  nastupio je  u najmlađoj konkurenciji u kategoriji plus 32 kilograma. Osvojio je  zlato a ujedno je   proglašen najuspješnijim dječakom na natjecanju  za što je nagrađen peharom. Kod mlađih kadeta do 37 kilograma osvojio je srebro.

Zlatom su se okitili  David Malinarić  kod dječaka do 22 kilograma i Manuela Malinarić  kod djevojčica do 28 kilograma, dok u mlađim kadetkinjama ima srebro.

Filip Grbić osvojio je srebro u   kod starijih  kadeta u kategoriji do 52 kilograma.

Srebro imaju   Leonardo Topčagić kod seniora u kategoriji do 79, a Roko Brenković   u  kategoriji do 69 kilograma.

Marin Bašić kod dječaka do 32 kilograma osvojio je srebro, a Adrian Tursunović u kategoriji plus 32 broncu.

 

 

PR

kbk budokai labin kbk budokai marino faraguna alan tursunović david malinarić kickboxing borilački sportovi