Labinjani osvojili 17 odličja na Međunarodnom Kupu u kickboxingu „Alpe -Adria open 2015“ - Marino Faraguna, Leonardo Topčagić i Filip Grbić najbolji pojedinci

Labinjani osvojili 17 odličja na Međunarodnom Kupu u  kickboxingu „Alpe -Adria open 2015“ -  Marino Faraguna, Leonardo Topčagić i  Filip Grbić najbolji pojedinci

11.5.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na međunarodnom  kupu „ Alpe-Adria open 2015", u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i   kickboxing kluba „Lav" iz Pule,  nastupilo je 300 natjecatelja iz   29  kluba  Slovenije, Austrije,  Česke, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Natjecanje je održano u tatami disciplinama  za sve uzraste.

Labinski natjecatelji  se sa ovog natjecanja vraćaju sa  17 odličja od kojih 3 pehara za najboljeg  pojedinca  po disciplinama i 14 medalja od kojih 4 zlatne, 6 srebrne i 4 brončane.

  Marino Faraguna  osvojio je dva zlata u pointfightingu kod  seniora  u apsolutnoj kategoriji plus 94 kilograma i u  kategoriji do 79 kilograma. Ujedno je nagrađen peharom za najboljeg seniora u pointfightingu.

  Leonardo Topčagić osvojio je zlato kod juniora  u lightcontactu u kategoriji do 79 kilograma, a u pointfightingu ima srebro. Osvojio  je i pehar za najboljeg juniora u lightcontactu.

   Filip Grbić  osvojio je zlato kod starijih kadeta u kategoriji do 52 kilograma u pointfightingu a u lightcontactu u istoj kategoriji ima broncu. Kao najbolji stariji kadet u pointfightingu nagrađen je peharom.

    Rajan Tenčić ima dva srebra i to kod mlađih kadeta u kategoriji plus 47 kilograma, a kod starijih kadeta u kategoriji do 63kilograma.

  Dva srebra ima također  Manuela Malinarić  u kategoriji do 28 kilograma i to kod djevojčica i mlađih kadetkinja.  David Malinarić ima srebro kod dječaka do 22 kilograma.

       Marin Bašići i Matias Belušič Gonzales kod mlađih kadeta u kategoriji do 28kilograma , kao i Alan Tursunović  kod dječaka do 37 kilograma  imaju bronce.

 U  muškoj  konkurenciji  labinski klub je prvi, a sveukupno je četvrti.

 

 

PR

 

 

kickboxing kbk budokai labin borilački sportovi filip grbić leonardo topčagić marino faraguna