Labin: Sportski vikend

Labin: Sportski vikend

2.10.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Nogometaši Rudara dočekuju momčad Nogometnog kluba Grobničan

Sutra, u sedmom kolu Međužupanijske nogometne lige, nogometaši Rudara na domaćem travnjaku dočekuju momčad Nogometnog kluba Grobničan. Rudar trenutačno na prvenstvenoj ljestvici zauzima 14. mjesto s tri boda, dok je Grobničan na drugom mjestu. Utakmica na Gradskom stadionu počinje u 16 sati.

Rukometaši i rukometašice gostuju

Nakon premijernih, domaćih pobjeda u prvom kolu, kako muške tako i ženske Druge hrvatske rukometne lige zapad, u ovom drugom i Rukometni klub Mladi Rudar i Ženski rukometni klub Rudar gostuju. Kovari idu u Sesvete gdje ih sutra očekuje Muški rukometni klub Sesvete. Utakmica počinje u 17.30 sati. Labudice gostuju u Crikvenici. Utakmica protiv tamošnjeg Ženskog rukometnog kluba Murvica igra se u nedjelju s početkom u 18 sati.

Valamar Trail utrka u Rapcu

Rabac će sutra pod drugi put biti domaćin Valamar Trail utrke. Na utrku je prijavljeno 405 natjecatelja iz deset zemalja (Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Mađarske, Poljske, Njemačke, Slovačke i Australije). Trčat će se u pet različitih utrka dužine 13, 21, 42, 53 i 73 kilometara okolicom Rapca i Labina. Start i cilj utrke je kod hotela Valamar Sanfior. Start prve utrke je u 8 sati. Utrku zajednički organiziraju Valamar Hotels&Resortsa ,Sport Box , Sportsko rekreativnog kluba Alba i Turističke zajednice Labin – Rabac.

 

 

sport valamar trail nk rudar rekreacija rukomet